Velkommen til vores nye hjemmeside - ring 70900800 eller skriv på salg@astina.dk ved problemer

Tesla Model 3 Tescamp Madras Memory Foam

Varenummer: 48183
Forventet leveringstid 4-7 dage
2.699 kr.
Tesla Model 3 Tescamp Privatlivs Gardiner - 6-Dele Sæt
#51616
Tesla Model 3 Tescamp Privatlivs Gardiner - 6-Dele Sæt
Varenummer: 51616
Forventet leveringstid 2-4 uger

1.029 kr.

Bilspecifik madras til Tesla Model 3 med lækker memory foam (Passer til alle Tesla Model 3 modeller inkl. Refresh)

Denne madras er perfekt til dem som ønsker at campere eller overnatte i deres Tesla Model 3 - skal du på roadtrip, eller blot have mulighed for overnatning, så er den geniale løsning til bilen lige her.

Madrassen er lavet specifikt til Tesla Model 3 og formet efter bilens "bund" så den passer perfekt - men vigtigst af alt ligger helt fast i bilen uden at kunne flytte sig frem og tilbage.

Derudover er sættet lavet så den nemt kan foldes sammen og passer perfekt i bilens frunk eller det ekstra rum under bagagerummet så du kan have den med i bilen uden optage ekstra plads.

Plastik indsats i bunden af madressen gør at den kan ligge helt op mod forsæderne - selv der hvor der ikke er bund i bilen uden at madrassen vil "falde ned".

Materiale - certificeret memory skum, giver en god oplevelse med at være blød men samtidig støttende - må på ingen måde sammenlignes med oppustelige versioner og giver den tætteste på en "rigtig seng" oplevelse så vidt muligt i bilen.

Tykkelse på Memory Foam madrassen er 6,6cm

OBS! Madrassen er monteret med velcro på undersiden for at den ikke skal flytte sig - disse velcro bånd vil lave "mærker" på dit originale filt i bunden af bilen - overvej evt. at montere et stykke stof elle filt på disse så de ikke "ødelægger" bunden af bilen.

Madras sættet passer til Tesla Model 3 årgang 2017 2018 2019 2020 2021 2022 +