Velkommen til vores nye hjemmeside - ring 70900800 eller skriv på salg@astina.dk ved problemer

Soft99 Ultra Glaco Glascoating Roll On - 70ml

Varenummer: 55344
På lager (Antal: 1) - leveringstid: 1-2 dage
145 kr.

ULTRA GLACO - NEM GLASCOATING, SIKRER DIG DET BEDSTE UDSYN

Ultra Glaco er en nyere og mere avanceret version af Glaco, der er designet til at være endnu mere holdbar og vandafvisende. Ultra Glaco kan vare i op til et år og kan modstå ekstreme vejrforhold, såsom regn, sne og is. Det har også en højere vandafvisningsevne end Glaco, hvilket betyder, at vandet perler og løber hurtigere væk, hvilket resulterer i bedre synlighed og mindre behov for at bruge vinduesviskere.

I alt kan man sige, at Ultra Glaco er en mere avanceret og holdbar version af Glaco og er ideel til dem, der ønsker den bedst mulige vandafvisning og holdbarhed på deres forruder og spejle.

Giver en hydrofobisk effekt på bilruder og spejle og øger sikkerheden under kørsel i regnvejr. Effekt af den "usynlige visker" fra 45 km/t, holder op til 1 år, egnet til alt vejr - forhindrer effektivt tilfrysning af vinduer om vinteren.

Indhold: 70 ml.


Anvendelse:
1. Forbered glasfladerne ved at vaske dem grundigt med en pH-neutral shampoo, tørre og desinficere overfladen ved hjælp af ler, rengøringsmidler eller andre produkter af denne type. Glaco-produkter opnår de bedste resultater, hvis glasset renses ved hjælp af Glass Compound Z eller Glaco rengøringsmidler.
2. Kontrollér, at glasfladen er tør, inden du påfører produktet.
3. Fjern hætten, og læg produktet på glasset med krydsbevægelser.
4. Vent til det hvide bundfald ses på overfladen.
5. Polér med en ren og tør mikrofiberklud.