Velkommen til vores nye hjemmeside - ring 70900800 eller skriv på salg@astina.dk ved problemer

Racingline OEM+ Forhandler Sæt ECU TCU Tuning

Varenummer: 47374
Producent model: RL-OEM+ DEALER
På lager (Antal: 2) - leveringstid: 1-2 dage
10.800 kr.

Racingline har arbejdet fuldt ud de sidste 2 år, på den bedste ECU Software opgradering på VAG markedet.

Den nye software er døbt OEM+. Dette navn står lige præcis for det som det er, en OEM+ Opgradering udviklet på originale teknologier.

Der er blevet brugt OEM kalibrations teknologi som ikke kun giver flere HK og NM, men samtidig bedre brændstofs økonomi indenfor OEM fabriks standarder.

Det er også det Racinglines ingeniører har brugt ude på banen igennem de sidste 20 år som de så har taget med videre over til normale gadebiler

NØGLE OEM+ FUNKTIONER:

UNIK OEM TILGANG – Som de eneste laver de deres software ligesom de vil gøre på fabrikken, derfor er deres tilgang til deres software helt anderledes end mange andre tunere.

FREMRAGENDE PERFORMANCE – Racingline starter helt fra bunden af, for dem er det ikke udelukkende kun performance det handler om men også holdbarhed.
De bruger ligeså meget tid på at nørde alle de andre ting som den korrekte spænding af moment og en jævn levering af kræfter mens motorens beskyttelse niveauer altid bliver overholdt og respekteret, så du får det absolutte max ud af motoren uden den bliver overbelastet.

TRYGHED – Gennem Racinglines unikke kendskab til VAG koncernen, er de i den bedste position til at få bilen til at yde det den kan uden at den bliver overbelastet. OEM+ softwaren wil aldrig nogen sinde kunne overbelaste hardwaren, turbolader eller køledele i din motor, alt dette har Racingline 100% styr på da de altid tager udgangspunkt i de originale foreskrifter.

SOFTWARE MATCHER HARDWARE – Racinglines Performance dele er det mest fyldest gørende til din VAG bil, og udfra deres OEM+ udvikling er det deres perfekte samarbejde mellem softwaren og performance delene. Intet andet brand kan give dig denne fulde tuning oplevelse til den VAG-bil, det er KUN Racingline der tilbyder dette.

OPGRADERINGER TIL RESTEN AF BILENS LEVETID – Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok - Hvis du starter med OEM+ Stage 1 til din bil, og hvis du efterfølgende vælger at købe delene til en Stage 2, får du Stage 2, 2+ (Hvis det er muligt til din model) og det samme er gældende er for Stage 3 Performance helt gratis.

STANDARD SOFTWARE– Hvis du får lyst til at få din bil tilbage til den originale standard software er dette selvfølgelig også muligt, OEM+ systemet har mulighed for at dette altid kan lade sig gøre.