Ny hjemmeside - hvis du oplever problemer så skriv på salg@astina.dk eller ring 70 900 800 - der vil være lidt forstyrrelser den næste tid indtil vi er helt på plads :)

Bell Add Benzin Additiv New Direct 500ml

Varenummer: 42857
Forventet leveringstid 3-5 dage
249 kr.

Benzin Additiv fra Bell Add New Direct til biler med direkte benzinindsprøjtning er et rense og plejemiddel til alle benzintyper og benzinmotorer med direkte benzinindsprøjtning samt et af de bedste produkter på markedet. 

Produktet anbefales kraftigt som en del af din pleje af bilen fra første tankfuld benzin på din så vel gamle som nye bil. GIver motoren længere levetid og færre omkostninger ved vedligehold.

Dette produkt er special fremstillet til biler med direkte benzinindsprøjtnings motor fx. TFSI, DIG, EcoBoost, TSI, DISI, TCe, FSI, DFI, HPi, GDI mm.

Rensning og smøring blandt andet:

  • Holder højtryksdyserne rene og modvirker sodopbygning i forbrændingskammer og udstødningssystem
  • Brændstofbesparende
  • Forøger motorens levetid
  • Optimerer motoreffekt og moment

Udover alle disse fordele er Bell Add Benzin Additiv New Direct også med til at udrense kondensvand fra tanken og forøger motorens levetid.

Dosering:
0,5 dl pr. 60 l benzin. Det anbefales at fordoble doseringen, de første gange der tankes for hurtigt at fjerne aflejringer i motoren.